ΣΚΟΠΟΣ

Η Κολοσσός Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που διαθέτει μια επιτυχημένη παρουσία 7 σχεδόν δεκαετιών στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Σκοπός της εταιρείας είναι να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο χώρο του τουρισμού, αναπτύσσοντας ένα πλήθος δραστηριοτήτων. Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκει τη σύσταση, εκμετάλλευση και εκμίσθωση κάθε είδους τουριστικών επιχειρήσεων, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, εγκαταστάσεις αναψυχής και εστίασης, καθώς και κάμπινγκ, όχι μόνο στη Ρόδο, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Την τρέχουσα περίοδο, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εκμετάλλευση των ιδιόκτητων ξενοδοχείων RODOS PARK SUITES & SPA HOTEL, που βρίσκεται στο κέντρο της Ρόδου, και AMADA COLOSSOS BEACH, που βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου.

Επίσης, η Κολοσσός Α.Ε., ενισχύοντας περαιτέρω την αναπτυξιακή της πορεία, αποσκοπεί στην ίδρυση και εκμετάλλευση κάθε είδους επιχειρήσεων προσέλκυσης και εξυπηρέτησης τουριστών, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο. Ενώ εκτός από τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα της εκμετάλλευσης ακινήτων.

Μέσα από τις παραπάνω δραστηριότητες, η Κολοσσός Α.Ε. έχει εδραιώσει την παρουσία της στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά ως μια ισχυρή και συνεχώς αναπτυσσόμενη δύναμη.